Espa Banner

Espa Banner

Όροι χρήσης

1. Ειδικά στοιχεία – Πληροφορίες

Η παρούσα ιστοσελίδα («www.craftandchic.gr») ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία «Elena handcrafting» και τον διακριτικό τίτλο «CRAFT&CHIC».

Δραστηριότητα της Εταιρείας: Διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου.
E-mail: info@craftandchic.gr
Αριθμός τηλεφώνου για παραγγελίες: +30 695 569 9076

Η χρήση της Ιστοσελίδας και οι αγορές σας σε αυτή, διέπονται από τους παρακάτω όρους χρήσης («Όροι Χρήσης») και όρους πώλησης (“Όροι Πώλησης”) και συλλογικά οι «Όροι».

Πριν κάνετε χρήση της Ιστοσελίδας ως χρήστης/επισκέπτης/εγγεγραμμένος Πελάτης (εφεξής «Χρήστης»), διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τους εν λόγω όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους Όρους, τότε δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σας στην Ιστοσελίδα καθώς και η χρήση αυτής ή η αγορά προϊόντων μέσω αυτής. Με την πρόσβαση σας στην Ιστοσελίδα ή τη χρήση της, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τη δέσμευση σας, όπως προκύπτει από τους Όρους.

Οι παρόντες Όροι διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το σύνολο των ευρωπαϊκών και εθνικών νόμων περί προστασίας των καταναλωτών και του ηλεκτρονικού εμπορίου, των κανόνων, των κανονισμών, των οδηγιών, των κανονιστικών απαιτήσεων και εγκρίσεων, των κωδίκων δεοντολογίας συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό του Ν 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα του ΠΔ 131/2003 (μεταφορά της Οδηγίας 2000/31 για το ηλεκτρονικό εμπόριο), την Οδηγία 2011/83/ΕΕ σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, την Οδηγία 2013/11/ΕΕ για την εναλλακτική επίλυση καταναλωτικών διαφορών, τον Κανονισμό 524/2013 για την ηλεκτρονική επίλυση καταναλωτικών διαφορών, των διατάξεων του Αστικού Κώδικα περί πώλησης (ΑΚ 513 επ.) καθώς και του Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (http://www.greekecommerce.gr/gr/kwdikas-deontologias/).

Καλάθι αγορών